Een grote vereniging vraagt om een goed bestuur

Het dagelijks Bestuur bestaat uit 3 bestuursleden: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Het Bestuur wordt aangevuld met de wedstrijdsecretaris en een algemeen bestuurslid.

Voorzitter
Gijs van den Berg

Gijs is al meer dan een decennium voorzitter van onze vereniging en is daarnaast ook HBT3 gecertificeerd trainer. Hij geeft training aan een jeugd- en seniorengroep op maandag en regiotraining aan talenten uit de regio. Daarnaast geeft Gijs ook regelmatig demo’s voor scholen en begeleidt hij evenementen.


voorzitter@ahv-centaur.nl

Secretaris
Jan Beij

Jan is sinds 2012 lid van de vereniging en is naast secretaris ook trainer van de aspiranten, die trainen op de zaterdagochtend. Samen met Gijs verzorgt Jan veel van onze basiscursussen , geeft demo’s en begeleidt diverse evenementen.


secretaris@ahv-centaur.nl

Penningmeester
Eric Borst

Eric is als penningmeester het financiële geweten van de vereniging, geeft trainingen, is lid van de kantinecommissie en is als schutter actief in verschillende klasses.


penningmeester@ahv-centaur.nl

Wedstrijdsecretaris
Wilfred de Vries

Wilfred is op meerdere vlakken actief binnen de vereniging en heeft binnen het bestuur het wedstrijdsecretariaat onder zijn hoede. Daarnaast is hij wedstrijdleider en is lid van de technische commissie.


wedstrijdsecretaris@ahv-centaur.nl

Algemeen lid (jeugdzaken)
Bob Ent

Als algemeen bestuurslid is Bob o.a. verantwoordelijk voor jeugdzaken


jeugdzaken@ahv-centaur.nl