Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

05okt
NK Veld 2019

In het weekend van 5 en 6 oktober wordt in Amersfoort het NK Veld 2019 gehouden op onze schitterende locatie in bos Birkhoven.

04jan
Nieuwjaarsreceptie 2020

We starten het jaar met onze nieuwjaarsreceptie en brengen een toast uit op een nieuw en uitdagend schietjaar.

26jan
“Back to the future” funverschieting

Dit is een verschieting met 6 thema’s: de jaren 50 (maffia), 60 (hippie), 70 (Elvis), 80 (disco), 90 (rap) en “the zero’s” (mobiele tijdperk) Het is leuk als iedereen in een outfit van zijn of haar tijdperk komt schieten. Iedereen schiet op alle thema’s. Het begint om 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.Leden kunnen zich inschrijven op het formulier in de hal, er kunnen max 24 schutters meedoen. Ook hebben we een aantal begeleiders nodig.

23feb
Jeugdfita

Op zondag 23 februari 2020 organiseert AHV Centaur weer zijn jaarlijkse jeugdfita wedstrijd. Deze wedstrijd, waarbij er 2x 30 pijlen worden verschoten, is open voor alle jeugdschutters. Ben je dus Aspirant, Cadet of Junior, dan mag je meedoen aan deze wedstrijd. Je kunt je opgeven door je gegevens (naam, bondsnummer, geboortejaar (i.v.m. indeling in de klasse) en boogsoort (compound, instinctive, longbow, recurve) te sturen naar wedstrijdsecretaris@ahv-centaur.nl.De inschrijving is open voor jeugd van alle verenigingen.

+ Exporteer Evenementen